Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Club Athens!

Μια αναπάντεχη και ανατρεπτική συνεργασία ανακοινώθηκε από το Tokyo Club Athens! Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά, που έχει καταπλήξει το κοινό τον τελευταίο χρόνο και γεμίζει σε κάθε της εμφάνιση από άκρη σε άκρη κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται, θα βρίσκεται από το Σεπτέμβρη και για τη σεζόν 2019 - 2020 στο ειδικά διαμορφωμένο Tokyo Club Athens.
Παρότι μέχρι σήμερα δεν είχε επιλέξει να εμφανιστεί σε μεγάλο κέντρο της Αθήνας και παρά τις προτάσεις που είχε δεχτεί από πολλούς επιχειρηματίες για να εμφανιστεί σε μεγάλα σχήματα της αθηναϊκής νύχτας τον ερχόμενο χειμώνα, η ίδια και ο μάνατζέρ και μουσικός της Μιχάλης Τουρατζίδης, επέλεξαν να βρεθεί σε ένα live clubbing και να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που δε θα υπάρχει όμοιο με αυτό. Παράλληλα οι Dj's που εμφανίζονται σε συνδυασμό με τα happenings, τους χορευτές και το show ιδιαίτερων προδιαγραφών, είναι αυτά που θα μας κάνουν να βρισκόμαστε συνεχώς στο hot στέκι του χειμώνα και να διασκεδάζουμε μέχρι το πρωί.
Η Λένα Ζευγαρά τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε το τραγούδι "Όνειρα" σε στίχους του τεράστιου Βασίλη Καρρά και πριν λίγο καιρό το "Σήμερα και αύριο", που μουσικά υπογράφει ο Μιχάλης Τουρατζίδης. Παράλληλα πραγματοποίησε όλο το καλοκαίρι sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, γνωρίζοντας της αποθέωση.
Από το Σεπτέμβριο θα την απολαμβάνουμε στο Tokyo Club Gazi στην Ιερά Οδό, που αποτελεί το ναό της διασκέδασης για το χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Club Athens!

Μια αναπάντεχη και ανατρεπτική συνεργασία ανακοινώθηκε από το Tokyo Club Athens ! Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά , που έχει καταπλήξει το κοινό τ...