Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Romeo Club!

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Romeo Club, που ξεκίνησε από τις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο συνδυασμός της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου μαζί με το ανανεωμένο Ρομέο έχουν δώσει νέα πνοή στον καλλιτέχνη και φαίνεται ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει είναι τεράστια. Ο Γιώργος Σαμπάνης παράλληλα με το Ρομέο Club, θα εμφανιστεί την επόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου στο Solymar στη Μύκονο, κάτι που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.
Μετά τη λήξη των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο προς το τέλος Ιουλίου, θα ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά παράλληλα θα πραγματοποιήσει άλλη μία live εμφάνιση στην Πάρο και πιο συγκεκριμένα στο Aspro Seaside στην περιοχή του Αμπελά, που το έχει ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες.
Ως τότε θα μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στο Romeo Club και θα μας προσφέρει τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης για το καλοκαίρι 2019 - 2020. Η επιλογή διασκέδασης για φέτος είναι μία και αυτή λέγεται Ρομέο Σαμπάνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η Λένα Ζευγαρά στο Tokyo Club Athens!

Μια αναπάντεχη και ανατρεπτική συνεργασία ανακοινώθηκε από το Tokyo Club Athens ! Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά , που έχει καταπλήξει το κοινό τ...